Cautare

15664 de rezultate pentru "lista titularizare 2009 profesori bucuresti" (6.77 secunde)
Daca in 2009 erau inregistrati la DGFP Dolj doar 11 profesori meditatori, anul acesta numarul lor a crescut la 65. Potrivit DGFP Dolj, cei 65 de profesori au declarat ca incaseaza din meditatii 474.231 de lei, adica, in medie, 7.295 de lei de persoana pe an.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
noua lista de medicamente compensate intra invigoare la 1 iulie 2013 Printr-o noua lege, ce ar putea fi aplicata din 1 ianuarie 2014, salariul de baza al unui medic primar din sistemul public ar putea ajunge la peste 1.000 de euro, fata de 1.800 de lei cat este in prezent, a anuntat ministrul Eugen Nicolaescu.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Daca nu ai profesori, s-a terminat cu educatia. In Romania cei ce au functii de profesori de radioterapie practica de fapt mai mult chimioterapie. ... Eu pot sa zic ca mie mi-au venit, la Bucuresti, la centrul nostru, pacienti iradiati de peste tot in tara.
Deci, Germania nu inghite axa basesciana Londra - Washington - Bucuresti. ... Ar fi trebuit ca, imediat dupa vacanta de vara, premierul Tariceanu sa obtina de la presedintele Comisiei Europene o lista cu specificatii:
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Bloggerii romani au incasat, in 2009, aproximativ 300.000 de euro, 10% dintre acestia avand venituri de peste 1.000 de euro, potrivit studiului BR 2009, derulat de refresh.ro si agentia de publicitate online Standout.
Un eveniment de ultima ora din PSD consta in refuzul demn al Corinei Cretu de a candida pe lista lui Geoana, ca vicepresedinte, asa cum a stabilit, prin vot organizatia PSD Bucuresti.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
PERICOL PUBLIC in caz de cutremur la 190 de cladiri din Bucuresti.
Gala de excelenta INVATATORII SENIORI - SARBATORITI IN AN CENTENAR, un proiect al Primariei Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti (CSMB), in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).
Intre timp, democratii definitiveaza lista de candidati pentru europarlamentare. ... Lista pentru PE, aproape gata Democratii pregatesc in aceasta perioada lista cu candidatii la alegerile pentru PE.
Astfel a luat nastere ceea ce chiar presedintele AVAS, Razvan Orasanu, o numea drept "lista rusinii". sifonati la blazon, o parte din datornici s-au scobit de cele cateva milioane destinate bolnavilor si au iesit de pe lista.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, cu titlul "Lista medicamentelor compensate - fiecare zi de intarziere costa vieti omenesti!
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca pe lista pentru Parlamentul European, pe primele cinci locuri se afla actualii membri ai PE - senatorul de Bucuresti Eugen Mihaescu, deputatul de Braila Daniela Buruiana-Aprodu, deputatul de Gorj Petre Popeanga, senatorul de Neamt Viorica Moisuc si deputatul de Brasov Cristian Stanescu.
google-analytics.com